Check hier onze dranken die wij naast de menukaart aanbieden:

 Wijn:

Domwijn Chardonnay (per fles)

Deze Domwijn Chardonnay heeft een helder briljant lichtgele kleur en een bouquet van rijp geel pitfruit zoals perzik en ananas. Wat volgt is een volle smaak van rijp geel fruit met een zoet toetsje.

Bier fles / Blik: 

Uitje - Frostbite Fuel 6,8% (33CL)

Kouwe jatten? Frisse fikken?! Bevries niet, brrroeders, want deze zijdezachte Milk Stout zal je helpen om de winter te temmen als een arctische cowboy. Hoe klinkt een licht gerooste arabica espresso met een romige shot ahornsiroop op een winterse dag? Dat dachten we al. Zeg ‘Ave, Frostbite Fuel’, een vol brouwsel dat het scherpe van de kou wegspoelt en een warme gloed achterlaat. Als dit recept je niet opwarmt, dan hebben je gewoon een steenkoude ziel

Homeland - Windhoos Weizen 5,9% (33CL)

Een zomers bier, gebrouwen volgens Duitse traditie. De meerderheid van de granen in dit recept bestaan uit gemoute en ongemoute tarwe, aangevuld met gerstemout. Dit geeft een mooi vol, romig en troebel karakter aan het bier, evenals een stevige schuimkraag. De Duitse hoppen Perle en Saphir zorgen voor een frisse licht bittere afdronk, en voor de fijnproever een subtiel aroma van citrus en mandarijn. Het gebruik van een klassiek Weizen gist brengt toetsen van banaan en kruidnagel naar voren, die typerend zijn voor deze bierstijl. Met liefde gebrouwen voor u om van te genieten!

 

Uitje - Better Safe Than Sahti 7,2%

Iedereen houdt van een goed boerenverhaal tegenwoordig. Stadsboerderijen. Buurtboerderijen. Boer Zoekt Vrouw. Het woord alleen al – kom op, zeg het: boerderij! – maakt mensen al blij. We brouwden deze funky, wilde Finse sahti om te laten zien dat wij ook met onze poten in de klei staan. Een klassieke Noord-Europese farmhouse ale dat sterk leunt op de wilde gisten en jeneverbes en licht op hoppen. Een moedige, fatalistische krachtpatser uit de Baltische Zee gebrouwen voor mensen met uit de hand gelopen gezichtsbeharing.. 

Seagull - Grote Burgemeester 8.4% (33CL)

Een bier van statuur. Een waar je niet omheen kan. Met zijn zoete body en kruidige aroma slaat hij zijn vleugels uit en voert hij je mee naar grote hoogtes. Met zijn gouden ketting en grote hoed blijft hij rustig in deze storm van smaak. Deze moderne tripel is bijzonder door het gebruik van Belgomalt Creative series Salie & Tijm geïnfuseerde mout.

Frontaal - For the love of hops (silver) 13% (44CL)

Een gedurfd en onverbloemd meesterwerk voor de ware hopliefhebber. Vol met de verleidelijke mix van El Dorado, Nelson Sauvin, Riwaka en Mosaic Cryo hoppen, ontketent dit bier een symfonie van tropisch fruit, witte wijn en citrustonen. Met een robuust alcoholpercentage van 13,0% volle body is het een reis boordevol smaken die je smaakpapillen zullen laten dansen van genot. Proost op complexiteit in een glas!