Check hier onze dranken die wij naast de menukaart aanbieden:

Cocktails:

Pornstar Martini

Cocktail gemaakt van vanille wodka, passoa, passievruchtsap en passievrucht.

Espresso Martini

Wakker worden lukt wel met deze klassieke Espresso Martini. Espresso, wodka en koffielikeur.

Amaretto Sour

De Amaretto Sour heeft een mooie gebalanceerde smaak van zoet en zuur. Enerzijds is er de zoete, mild bittere amandel smaak van de Amaretto likeur. Anderzijds het zure van citroen

Wijn:

Domwijn Chardonnay (per fles)

Deze Domwijn Chardonnay heeft een helder briljant lichtgele kleur en een bouquet van rijp geel pitfruit zoals perzik en ananas. Wat volgt is een volle smaak van rijp geel fruit met een zoet toetsje.

Bier fles / Blik: 

Jopen - Meesterstuk 2024 11.1% (75CL)

Een bijzonder bier om te delen, dat elk jaar aan het eind van het jaar wordt uitgebracht door de Haarlemse brouwerij Jopen. Dit jaar is het een Imperial Pastry Porter! Een ware traktatie voor de liefhebbers van donkere en zoete bieren. Deze porter heeft een diepbruine kleur met een romige beige schuimkraag. Het aroma is verleidelijk en doet denken aan een chocoladetaart met hazelnoot en vanille. Je proeft ook de melkchocolade, hazelnoot en vanille in de smaak, samen met een hint van koffie en geroosterde mout. De body is vol en romig. De afdronk is lang en zoet met een lichte bitterheid.


KEES! - Drop it like it's hot 14.5% (33CL)

Een collab met Folkingebrew, een andere Nederlandse brouwerij die bekend staat om zijn innovatieve bieren. Samen hebben ze een imperial pastry stout gecreëerd met drop en kokos, twee ingrediënten die je niet vaak tegenkomt in een bier. Het aroma van dit bier is rijk en complex, met tonen van drop, koffie, chocolade, karamel en kokos. Het mondgevoel is vol en romig, dankzij de toevoeging van lactose. De smaak is zoet en intens, met een mooie balans tussen de drop en de kokos. Je proeft ook de geroosterde mouten, die zorgen voor een donkere kleur en een bittere toets. De afdronk is lang en verwarmend, met een hint van alcohol. 


Lowlander - Citrus Blonde 4%

Botanisch gebrouwen GLUTENVRIJE Citrus Blonde met crushed sinaasappel & citroenschil. Zacht en verfrissend met een citrusachtige afdronk. 

KEES! - Nehalennia 9,1% (44CL)

Samen met de Amsterdamse brouwerij Walhalla Brewery hebben ze deze double cold ipa gemaakt. Dit bier is vernoemd naar de Zeeuwse godin Nehalennia. Zij was de beschermer van de handel en zeevaart. Deze double cold ipa is fris, droog en stevig gehopt.

Frontaal - Heel Holland Bockt 7.5% (33CL)

Het bewijs dat de Bredanaars weten dat mensen ook in de herfst  van gebakjes houden. Het bier is dik, plakkerig en zoetig. Heel Holland Bockt 2023 is een Chocolate Cookie Cheesecake Bock. Smullen!

Gebrouwen door Vrouwen - Bloesem Bluf 0.5% (33CL)

Een non alcoholic blond bier van 0,5%. Het recept is gebaseerd op het bekendste bier van de vrouwen: Bloesem Blond. Een blond bier met vlierbloesem.

Guilty Monkey - Tripel Aap 9.5%

Typisch tripel. Moutig en goed kruidig, rond en vol in de mond. Redelijk zachte tripel, met een zeer terughoudend “scherp” tripel randje. Stevig alcoholisch bier, maar aangenaam.

 
Gebrouwen door Vrouwen - Pommes Saison 5%
 
Een saison  met sap van Nederlandse appels en peren. Saison is een bierstijl met een droge afdronk, waardoor het zoetje van de appels en peren extra goed uitkomt. Een fruitige boomgaard in een flesje!