Check hier onze dranken die wij naast de menukaart aanbieden:

Cocktails:

Pornstar Martini

Cocktail gemaakt van vanille wodka, passoa, passievruchtsap en passievrucht.

Espresso Martini

Wakker worden lukt wel met deze klassieke Espresso Martini. Espresso, wodka en koffielikeur.

Wijn:

Domwijn Chardonnay (per fles)

Deze Domwijn Chardonnay heeft een helder briljant lichtgele kleur en een bouquet van rijp geel pitfruit zoals perzik en ananas. Wat volgt is een volle smaak van rijp geel fruit met een zoet toetsje.

Bier fles / Blik: 

Frontaal - It takes two to mango 6% (33CL)

De zoete en ronde smaak van rijpe mango danst door je mond met heerlijke friszure toetsen. Een snufje lactose voegt nog wat extra romantiek toe aan deze liefdesdans van fruitsmaken.

Gebrouwen door Vrouwen - Bloesem Bluf 0.5% (33CL)

Een non alcoholic blond bier van 0,5%. Het recept is gebaseerd op het bekendste bier van de vrouwen: Bloesem Blond. Een blond bier met vlierbloesem.

 

 Moersleutel - Fruitbomb 8% (44CL)

Een super smaakvol, zeer romig en uiterst tropisch bier! Zorgvuldig samengesteld met de beste hoppen en mouten. Volle body met helder wit schuim. Het smaakt fruitig en is mooi in balans tussen bitter en zoet. Een BOMB verfrissing!
 
 Omer -  Ypra 6%
 
Een zacht en fris blond bier van hoge gisting, met een lichte bitterheid en fruitige hoptoetsen van sinaas en pompelmoes. Dankzij de hergisting op fles krijgt Ypra z’n unieke aroma en smaak. Ypra is het resultaat van de zoektocht naar een evenwichtig en sterk gehopt blond bier waarin de beste eigenschappen van vijf verschillende hopsoorten naar boven komen.
 
De Moersleutel - Strata X7 Origin Cascade 8.5% (44CL)
 
Een Double Dry Hopped IPA met tonen van citrus en dennennaalden, uit de Strata serie van de Moersleutel met erg hoge ratings op Untappd.
 
Gebrouwen door Vrouwen - Pommes Saison 5%
 
Een saison  met sap van Nederlandse appels en peren. Saison is een bierstijl met een droge afdronk, waardoor het zoetje van de appels en peren extra goed uitkomt. Een fruitige boomgaard in een flesje!