Check hier onze dranken die wij naast de menukaart aanbieden:

Cocktails:

Pornstar Martini

Cocktail gemaakt van vanille wodka, passoa, passievruchtsap en passievrucht.

Espresso Martini

Wakker worden lukt wel met deze klassieke Espresso Martini. Espresso, wodka en koffielikeur.

Wijn:

Domwijn Chardonnay (per fles)

Deze Domwijn Chardonnay heeft een helder briljant lichtgele kleur en een bouquet van rijp geel pitfruit zoals perzik en ananas. Wat volgt is een volle smaak van rijp geel fruit met een zoet toetsje.

Bier fles / Blik: 

Chouffe 0.4%

Chouffe 0,4% is een alcoholarm Blond bier. Een helder bier met goudblonde kleur en een parelwitte en stevige schuimkraag. Verfrissend en smaakvol met fruitige tonen en het typische kruidige accent van de Chouffe speciaalbieren.

Van Vollenhoven - Extra Stout 7.1%

Een donker bier vol met geroosterde tonen en een licht fruitig aroma. Het recept van dit bier is afkomstig van Van Vollenhoven’s bierbrouwerij ‘De Gekroonde Valk’. Een intens bier met een geroosterde bitterheid.

Frontaal - For The Love Of Hops Pink 8%

Een grote (44CL) New England Double IPA met een rijke en fluweelzachte body. Het is gehopt met Talus, El Dorado en Simcoe Cryo, waardoor het prominente tonen van steenfruit en tropisch fruit krijgt die dit bier echt sappig maken.

Lagunitas - IPA 6.2%

Een 'Ruthless IPA', een India Pale Ale met een krachtige, maar toch gebalanceerde smaak. Dit is een bier dat eigenlijk altijd kan. Lekker op het terras. Vooral lekker bij eten met wat pit.

Van Vollenhoven - Princesse 5.5%

Een soort witbier, die is vergist met Duitse Bavaria-gist en een Saison-gist. Het hoge koolzuurgehalte, de sinaasappelschil, de koriander en de tarwe zorgen voor een licht, fruitig en verfrissend bier.

Texels - Overzee 6%

Een frisse en vooral fruitige IPA. Het bier is gebrouwen met de Amerikaanse hopsoorten Simcoe en Cascade. Dat staat garant voor een heleboel fruitig. Je ruikt en proeft citrustonen van citroen en zoetere aroma's van abrikoos. De afdronk heeft een vriendelijke, ronde hopbitterheid.

Zundert 10 10%

De geur heeft gedroogde zuidvruchten, zwoele kruiden, drop en wat chocolade. De smaak is vol en zacht, in balans gebracht door een mooie hopbitterheid. In de nasmaak keert de kenmerkende Zundertse kruidigheid subtiel terug.
 
Frontaal - The Skeleton Crew 5.8%
 
Een verfrissende en frisse Cold IPA met een unieke combinatie van Nelson Sauvin en Sabro hop. Het bier wordt gebrouwen met een lagergist, wat zorgt voor een frisse afdronk die het hopprofiel perfect aanvult. Nelson Sauvin staat bekend om zijn smaakprofiel van witte wijn en druiven, wat het bier een delicate zoetheid en fruitig aroma geeft. Sabro zorgt voor een tropische twist van kokos en ananas.