Check hier onze bieren die wij naast de menukaart aanbieden:

 

Brothers in Law - Coffee IPA 8% 

Een heerlijk hoppige en (ondanks de naam anders doet vermoeden) blonde IPA , op het eind van het brouwproces zijn gebrande koffiebonen toegevoegd waardoor er een milde koffietoon in de afdronk zit.

Kasteel - Rouge 8%

Je proeft de volle smaak van zongerijpte kersen. Maak niet de fout dit kersenbier te verwarren met een Kriek Lambiek. Deze Kasteel Rouge is van een totaal andere orde. Het is een blend van Kasteel Donker en een kersenlikeur.

Rochefort 8' 9,2%

Dit bier is een authentiek trappistenklooster gebrouwen en draagt dan ook met trots het logo 'Authentic Trappist Product'. Dit donkere bier is zo rijk aan smaak, het bevat fruitigheid van donker fruit, pruimen en vijgen. Daarnaast heeft deze 8 ook een kruidigheid en vanzelfsprekend een zoetheid van karamel en geroosterde mout.

Two Chefs - Howling Wolf 8%

Two Chefs Howling Wolf is een Imperial Porter, een donker en robuust bier met sterke gebrande smaken. De brouwers hebben een goed advies voor als je dit bier wilt gaan drinken; "Hide in your cave, drink this beer and beware of the big bad wolf."
 
Zundert 10 10%
De geur heeft gedroogde zuidvruchten, zwoele kruiden, drop en wat chocolade. De smaak is vol en zacht, in balans gebracht door een mooie hopbitterheid. In de nasmaak keert de kenmerkende Zundertse kruidigheid subtiel terug.